Laden...

Actie 10 euro gratis parkeertegoed

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Actie 10 euro gratis parkeertegoed

2 juni 2017

Twee jaar geleden werd mobiel parkeren in Franeker geïntroduceerd. Veel mensen maken hier al gebruik van. Het is snel, eenvoudig én voordelig: u betaalt alleen voor de tijd dat u daadwerkelijk parkeert. Ook hoeft u niet meer in de rij te staan voor de parkeerautomaat. Om nog meer mensen kennis te laten maken met mobiel parkeren komen de beide grootste providers van mobiele apps met een aantrekkelijke aanbieding.

Tijdens de zomerbraderie op 25 juni kunt u zich bij een provider aanmelden. U krijgt dan maar liefst €10 parkeertegoed cadeau! (vijf euro van de provider en vijf euro van de gemeente). Klik hier voor de actiepagina.

Kom dus zaterdag 20 mei naar het centrum van Franeker voor meer informatie en het installeren van de app. De provider staat met een stand in de buurt van de Breedeplaats; het promoteam is in het hele centrum te vinden.

Parkeren met een parkeerapp is heel eenvoudig. De parkeertijd gaat in zodra u uw auto parkeert en stopt op het moment dat u terug bent bij uw auto. Zo betaalt u nooit te veel. Door het aan- en afmelden via de app betaalt u parkeergeld tot op de minuut nauwkeurig. Zo maakt Franeker parkeren in het stadscentrum nog eenvoudiger en goedkoper voor bezoekers.

tomcartoon_SUV-parkeren[1]  WEB

Gemeentehuis: Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker, Postbus 58, 8800 AB Franeker T: 14 0517, E: info@franekeradeel.nl

2017 © Gemeente Franekeradeel