Laden...

Laatste kans op 10 euro gratis parkeertegoed tijdens Midzomerbraderie Franeker

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Laatste kans op 10 euro gratis parkeertegoed tijdens Midzomerbraderie Franeker

14 juni 2017

Twee jaar geleden werd mobiel parkeren in Franeker geïntroduceerd. Veel mensen maken hier al gebruik van. Het is snel, eenvoudig én voordelig: u betaalt alleen voor de tijd dat u daadwerkelijk parkeert. Ook hoeft u niet meer in de rij te staan voor de parkeerautomaat.

Om nog meer mensen kennis te laten maken met mobiel parkeren kunt u tijdens de Midzomerbraderie op 25 juni a.s. in het centrum van Franeker zich bij  Parkeerprovider Parkmobile aanmelden.

U krijgt dan maar liefst €10 parkeertegoed cadeau! (vijf euro van de provider en vijf euro van de gemeente).

Kom dus zondag 25 juni naar het centrum van Franeker voor meer informatie en het installeren van de app. De provider staat met een stand tussen de kramen in de buurt van de Breedeplaats; het promoteam is in het hele centrum te vinden.

Parkeren met een parkeerapp is heel eenvoudig. De parkeertijd gaat in zodra u uw auto parkeert en stopt op het moment dat u terug bent bij uw auto. Zo betaalt u nooit te veel.

Door het aan- en afmelden via de app betaalt u parkeergeld tot op de minuut nauwkeurig. Zo maakt Franeker parkeren in het stadscentrum nog eenvoudiger en goedkoper voor bezoekers.

Meer informatie over mobiel parkeren of belparkeren, vindt u hier.

Gemeentehuis: Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker, Postbus 58, 8800 AB Franeker T: 14 0517, E: info@franekeradeel.nl

2017 © Gemeente Franekeradeel