Laden...

Binnenstadsmanagement

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Binnenstadsmanagement

De gemeente heeft voor een periode van twee jaar een binnenstadsmanager, de heer Olaf Busch, aangesteld. Het doel is om de aantrekkingskracht van de binnenstad te vergroten en de samenwerking tussen de partijen onderling in de binnenstad te verbeteren. Hiertoe is onder leiding van de heer Busch een projectgroep opgericht.

In de Projectgroep worden alle zaken die belangrijk zijn voor het versterken van de mooie historische binnenstad van Franeker besproken. De deelnemers vormen een afspiegeling van de detailhandel, de horeca, de dienstverlening , de culturele sector en de gemeente. Ook is er een spreiding over de Dijkstraat, de Gracht, de Voorstraat en de bronpunten net buiten de bolwerken. Handel & Nijverheid, De Ster, de winkeliersverenigingen (Clusters), de Commerciële Club en de gemeente kunnen op deze manier hun acties optimaal op elkaar afstemmen.

In het bulletin kunt u meer lezen waar het Binnenstadsmanagement zich mee bezig houdt:

2017

2016

Ondernemersenquête:

Via het binnenstadsmanagement wordt gewerkt anne het versterken van de binnenstad Franeker. In het kader hiervan wordt op vele manieren conatct gelegd met en tussen ondernemers in de detailhandel en de horeca, de culturele sector, betrokken bewoners en de gemeente. Het gaat er om zo veel mogelijk dezelfde kant op te werken en elkaar te ondersteunen. Een enquête onder de bij de Ster van de Elfsteden geregistreerde ondernemers maakt hier deel van uit. Hoe beoordelen de ondernemers de situatie en hoe kijken ze naar de toekomst? Bekijk de ondernemers enquete Franeker rapportage (3) (pdf).

Gemeentehuis: Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker, Postbus 58, 8800 AB Franeker T: 14 0517, E: info@franekeradeel.nl

2017 © Gemeente Franekeradeel