Laden...

Koploperproject

Koploperproject: voor zzp’ers en mkb’er die duurzaam willen ondernemen Wilt u met uw onderneming aan de slag met duurzaam ondernemen en wilt u dit op een slimme en effectieve manier aanpakken?...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Koploperproject

Koploperproject: voor zzp’ers en mkb’er die duurzaam willen ondernemen

Wilt u met uw onderneming aan de slag met duurzaam ondernemen en wilt u dit op een slimme en effectieve manier aanpakken? Neem dan deel aan het Koploperproject.

Het Koploperproject helpt bedrijven op een doelgerichte en effectieve manier in één jaar duurzamer te ondernemen. Gedurende het jaar van het Koploperproject coachen de duurzaamheidspecialisten van het Koploperproject de ondernemers en leren de bedrijven van de ervaringen van de andere deelnemers van het Koploperteam.

Geld besparen en vergroten netwerk
Meer dan 160 bedrijven en gemeenten in Friesland participeerden de afgelopen jaren al in het Koploperproject. Niet alleen besparen deze bedrijven geld, maar ze vergroten ook hun netwerk en trekken nieuwe opdrachtgevers aan.

Dit project wordt financieel en organisatorisch ondersteund door de gemeente Franekeradeel en de provincie Fryslân. Dat betekent dat uw bedrijf tegen een sterk gereduceerd tarief kan deelnemen aan dit project.

Start Koploperproject
We starten dit jaar met twee projecten, namelijk een Koploperproject voor mkb’ers en Koploperproject Kans dat zich met name richt op zzp’ers, retailers en kleine bedrijven.

De exacte aanvangsdatum wordt nog bekend gemaakt.

Wilt u ook aan de slag met duurzaam ondernemen? Kijk dan voor meer informatie op www.franekeradeel.nl, www.koploperproject.nl en www.koploperproject.nl/kans

Opgeven
Wilt u deelnemen aan een van deze twee Koploperprojecten? Neem dan contact voor op met Baukje Postma, accountmanager bedrijven bij de gemeente Franekeradeel, via:
T. 0517 - 380 184    
M. 06 - 833 601 05
E. b.postma@franekeradeel.nl  

Of  met Age Knol (06-558 10 304,  a.knol@fryslan.nl) of Tjitske Jeltema (06-275 33 152,  t.y.jeltema@fryslan.nl)

Gemeentehuis: Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker, Postbus 58, 8800 AB Franeker T: 14 0517, E: info@franekeradeel.nl

2017 © Gemeente Franekeradeel