Laden...

Ondernemersverenigingen

De gemeente Franekeradeel heeft verschillende verenigingen voor ondernemers. Commerciële Club Noardwest Fryslân De Commerciële Club Noordwest-Friesland is de ondernemersvereniging voor...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Ondernemersverenigingen

De gemeente Franekeradeel heeft verschillende verenigingen voor ondernemers.

Commerciële Club Noardwest Fryslân

De Commerciële Club Noordwest-Friesland is de ondernemersvereniging voor Noordwest-Friesland. Een actieve vereniging die bijna 275 ondernemers uit Franeker, Harlingen en de aangrenzende gemeenten met elkaar in contact brengt.

Het ontstaan van de club
De CCNWF is opgericht op 1 januari 1998. Deze oprichting is het resultaat van een fusie tussen de Commerciële Club Franeker en de Handel & Industrie Groep Harlingen.

De doelstelling
De doelstelling is het bevorderen van contacten tussen bedrijven onderling, regionale samenwerking en samenwerking met lokale en regionale overheden ter verbetering van het ondernemersklimaat. Dit realiseren wij onder andere door het organiseren van bedrijfsbezoeken en presentaties van ondernemers in de regio.

Meer informatie over activiteiten vindt www.cc-nwf.nl (link opent in een nieuw venster)

Commerciele-Club-Noordwes-Friesland-logo

 

Handel en Nijverheid

Franeker heeft een ondernemersvereniging: Handel en Nijverheid. De ondernemersvereniging zet zich in voor ondernemers in de binnenstad. Veel van deze ondernemers zijn bij de vereniging aangesloten.
De contactgegevens van H&N:

Ondernemingsvereniging H&N
Postbus 149
8800 AC FRANEKER
U kunt Handel & Nijverheid ook mailen:
info@mkbfraneker.nl  

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.mkbfraneker.nl (link opent in een nieuw venster)


OVSP

De Ondernemersvereniging Sexbierum/Pietersbierum is op 3 april 1986 opgericht. Voorheen bestond de vereniging hoofdzakelijk uit winkeliers. De vereniging wil het mogelijk maken, dat alle ondernemers die in Sexbierum of Pietersbierum wonen, maar ook die hun bedrijf elders hebben, lid kunnen worden van de ondernemersvereniging. Hierdoor is de vereniging de laatste jaren alleen maar gegroeid.

De doelstelling

  • Het verstevigen van de onderlinge relaties van de leden.
  • Het onderhouden van contacten met de gemeentelijke- en provinciale overheden. Dit gebeurt in samenwerking met Dorpsbelang Sexbierum/Pietersbierum.
  • Het stimuleren van de plaatselijke belangen en activiteiten in beide dorpen.

De vereniging organiseert een tal van activiteiten per jaar, zoals de nieuwjaarsbijeenkomst, ledenvergadering, het uitnodigen van een spreker of houden van een excursie. En een gezellig uitstapje! Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.ovsexbierum.nl

logo OV Sexbierum

Gemeentehuis: Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker, Postbus 58, 8800 AB Franeker T: 14 0517, E: info@franekeradeel.nl

2017 © Gemeente Franekeradeel