Laden...

Concept Toeristisch Programma Friese Wadden

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de totstandkoming van het ‘Toeristisch Programma Friese Wadden’. Een investeringsprogramma om het toerisme naar en in het Waddengebied te stimuleren...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Concept Toeristisch Programma Friese Wadden

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de totstandkoming van het ‘Toeristisch Programma Friese Wadden’. Een investeringsprogramma om het toerisme naar en in het Waddengebied te stimuleren en/of te transformeren naar de veranderende vraag. In opdracht van de provincie Fryslân en de 10 waddengemeenten (waaronder Franekeradeel) hebben verschillende leden van het projectteam met ondernemers gesproken en is informatie verkregen over ideeën, wensen, inzichten in de markt en mogelijke investeringsplannen. Al deze informatie is gebundeld en verslagen in het toeristisch programma.

Voordat besluitvorming plaatsvindt door de gemeenteraden en Provinciale Staten Fryslân, vinden we het vanzelfsprekend de uitkomsten terug te koppelen en aan de ondernemers te presenteren. Onderstaand plan kunt u downloaden ten behoeve van de presentatie van het concept Toeristisch Programma Friese Wadden. Deze presentatie vindt plaats op dinsdag 27 augustus 2013.

FrieseWadden (pdf)

 

 

Gemeentehuis: Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker, Postbus 58, 8800 AB Franeker T: 14 0517, E: info@franekeradeel.nl

2017 © Gemeente Franekeradeel