Laden...

Franeker, Ster van de Elfsteden

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Franeker, Ster van de Elfsteden

De stad Franeker is ‘de ster van de Elf Steden'. Met haar historische binnenstad is Franeker een koopcentrum voor een groot gebied. Groter dan de gemeente zelf. Dat is duidelijk te merken aan omvang, kwaliteit en verscheidenheid aan winkels. franeker-ster-van-de-elf-stedenDoor een herinrichting van het centrum en restauraties is de stad gezelliger geworden en vestigen steeds meer winkels zich in Franeker.

Ondernemersverenigingen hebben zich verenigd in een overkoepelende stichting genaamd Ster van de Elf steden. Deze club ondernemers promoot de Franeker binnenstad en zorgt het hele jaar door voor leuke activiteiten in de binnenstad, seizoensmarkten en meer.
Op de website www.stervandeelfsteden.nl kunt u actuele informatie vinden over culturele en andere activiteiten in Franeker.

U heeft het waarschijnlijk al gehoord of gelezen. Franeker is sinds begin dit jaar in het bezit van een City App. Daarmee zijn wij de allereerste stad van Friesland met een eigen City App. De app is speciaal ontwikkeld voor toeristen en bezoekers van Franeker om hen te voorzien van de meest actuele stadsinformatie.

De digitale stadsgids is onderverdeeld in de categorieën: actief, eten & drinken, overnachten, kunst & cultuur, kinderen, shoppen en wellness.

Nieuwsgierig naar de Franeker City App? De app is geschikt voor iPhone en iPad en is gratis te downloaden in de App Store. Voor meer informatie over de City App en de App Store, verwijzen we u naar www.franekercityapp.nl.

City app roze

Gemeentehuis: Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker, Postbus 58, 8800 AB Franeker T: 14 0517, E: info@franekeradeel.nl

2017 © Gemeente Franekeradeel